Usein Kysyttyä

Voiko hallissa itse tehdä huolto- ja korjaustöitä

Halleissa voi itse tehdä korjaus- ja huoltotöitä ottaen huomioon turvallisuuden ja muut veneilijät. 

Onko talvisäilytyspaikkoja vapaana

Hallimme ovat oleet verraten täynnä. Veneitä kuitenkin myydään ja vaihdetaan vuosittain, joten paikkatilanne elää jatkuvasti. Jos haluat talvisäilytyspaikan veneellesi, kannattaa olla yhteydessä jo alkukesällä

Milloin ja miten Tammisaaren silta avataan

Kun tulet Tammisaaren vierasvenesataman edustalle, seuraa väylää kohti nostosiltaa ja soita siltavahdille 020-4443017. 
Siltaa ei avata pelkästään vapaa-ajan liikenteelle ma - pe klo 6.30 - 8.00 ja 16.00 - 18.00 välisinä aikoina.

Ovatko veneet vakuutettu

Säilytyksessä olevalla veneellä pitää olla oma vakuutus, joka kattaa veneelle tapahtuneet vahingot nostojen, laskujen tai säilytyksen aikana. Vakuutukseen pitää myös sisältyä vastuuvakuutus vahingosta ulkopuoliselle.

Voinko itse määrätä millä paikalla veneeni on telakoituna

Halliin on kaksi kulkuovea, veneet ovat hallissa siten että niiden syys- ja  kevätsiirrot olisivat mahdollisimman ongelmattomia. Sijoittelun ja logistiikan järjestäminen vaatii että telakka saa itse päättää veneiden sijoittelusta halleihin saatuaan veneilijältä tiedon telakointiin tulevista veneistä ja niiden nosto- ja laskuajoista. 

Mihin säilytyksen hinta perustuu 

Pohjankurun telakan säilytysmaksu perustuu nettopinta-alaan. Mittoihin ei lisätä mitään pinta-alan laskemiseksi. Hallit sijaitsevat satamassa, nosto- ja laskuhinnat perustuvat käytettyyn työmäärään. Siirtoetäisyydet ovat lyhyet ja aikaa ei mene hukkaan pitkiin kuljetuksiin.