Skuru Båtvarv

Vinterfövaring i varm hall

Pohjankurun Telakka Oy- Skuru Båtvarv AB är ett företag, som erbjuder vinterförvaringar i varma förvaringshallar (3000m2). Företaget, som ägs av båtägarna, erbjuder både åt båtägarna samt åt hyresgäster varmt och högklassigt förvaringsutrymme i hamnområdet vid Skuru hamn.

Bolaget erbjuder åt intresserade möjlighet att hyra förvaringsplatser för båtar.
De aktieägda förvaringsplatserna är långt reserverade på förhand och försäljningen av dem sker på basen av en kölista. Nu och då kommer det trots allt båtplatser till salu. Tag kontakt ifall du är intresserad av att skaffa dig en egen båtplatsDå du åker sjövägen befinner sig varvet ca. 5 nm norr om Ekenäs. Via landsväg från Helsingfors centrum kör du ca. 80 km.

Fövarinshallarna ligger i omedelbar närhet av hamnen. Behövs inga besvärliga vägtransporter i samband med lyftningen och sjösättningen.

Service och Reparation

Under vinterförvaringen eller seglingssäsongen utförs reparationerna och dockningarna av Special Marine Oy, som befinner sig tätt intill varvet i hamnen. Sjösättningarna och lyften handskas av yrkeskunnig personal och med hjälp av ändamålsenlig utrustning.

Special Marine gör service på båtskrovet, inredningen samt erbjuder auktoriserad motorservice och nödvändiga reservdelar och förnödenheter.