Pohjankurun Telakka

Telakointi lämpimässä hallissa

Pohjankurun Telakka Oy - Skuru Båtvarv Ab on veneenomistajien omistama halliyhtiö joka tarjoaa sekä omistajilleen että vuokralaisilleen lämmintä korkeatasoista säilytystilaa 3000 m2 halleissa Pohjankurun sataman telakka-alueella.

Yhtiö tarjoaa  kaikille säilytysmahdollisuutta vuokrapaikoilla. Osakepaikat ovat olleet pitkään varattuja ja jonoakin on. Silloin tällöin kutenkin vapautuu paikkoja, joten ole yhteydessä jos paikka kiinnostaa.

Meriteitse kuljettaessa telakka sijaitsee noin 5 nm pohjoiseen Tammisaaresta, maanteitse Helsingin keskustasta matkaa on noin 80 km. Telakointihallit sijaitsevat sataman välittömässä läheisyydessä, ei hankalia maantiekuljetuksia nostojen ja laskujen yhteydessä. 

Huollot ja Korjaukset

Talvisäilytyksen tai purjehduskauden aikana tarvittavat korjaustelakoinnit hoitaa satamassa toimiva Special Marine Oy. Ammattitaitoisen henkilökunnan turvin veneiden nostot ja laskut tapahtuvat turvallisesti ja tarkoituksenmukaista kalustoa käyttäen. Special Marine hoitaa myös kaikki runko-, sisustus- ja valtuutetut moottorihuollot sekä tarvittavat tarvikkeet.